Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

[ welkom ] [ over Bezig Brugge ] [ Winkelen in Brugge ] [ CADEAUBON ] [ openbaar vervoer ] [ parkeren ] [ toerisme ] [ markten ] [ beurzen ] [ musea ] [ gidsen ] [ festivals en organisaties ] [ seminaries ] [ haven ] [ handelskringen ] [ Info bedrijven ] [ onderwijs ] [ sport ] [ Websites over Brugge ]
Ik zoek op naam :


Sector :


Subsector :


evt. via straatnaam :


   
Ik zoek op naam :


Sector :


Subsector :


evt. via straatnaam :


   
Ik zoek op naam :


Sector :


Subsector :


evt. via straatnaam :


   


 
Over Bezig Brugge
Beste handelaar,


Via deze pagina wensen wij u te informeren over het project Bezig Brugge. Bezig Brugge is de online ontmoetingsplaats voor alle economische activiteiten in stad Brugge. Het is dus een koepelsote voor alle winkels, horeca en bedrijven in Brugge.
Wenst u te winkelen in Brugge u zoek een hotel of een B&B in Brugge of een restaurant dan geeft www.bezigbrugge.be u het antwoord. Op www.bezigbrugge.be vindt u een volledige index van alle winkels, horecazaken en bedrijven in de stad. Het zoeksysteem vormt de kern van deze website. Dit laat de consument toe om winkels, hotels en restaurants en bedrijven uit Brugge op te zoeken op naam, straat maar ook volgens sector en subsector.

In de evemenentenkalender vindt u alle activiteiten die bijdragen tot een extra dynamiek van het winkel- en horecagebeuren in de stad.

Via acties kunnen deelnemende handelaars eigen activiteiten (bijvoorbeeld open deurdag, promotieactie, modeshow, etc .. ) onder de aandacht brengen van de surfende consument.

Ook uw vacatures kunt u via de site kenbaar maken.

Via een wekelijkse elektronische nieuwsbrief welke de donderdagnamiddag wordt verstuurd worden de consumenten nog eens extra geïnformeerd over de evenementen en acties welke de komende week plaatsvinden. Net op tijd dus om een weekendje shoppen in Brugge te plannen !

Bezig Brugge beschikt als enige over een link op de home page van de website van stad Brugge (www.brugge.be) welke 25.000 bezoekers per dag telt.

Elke handelaar heeft recht op een gratis vermelding met naam zaak, adresgegevens, telefoon en fax. Men kan tegen betaling ook opteren voor een uitgebreide fiche met volgende extra’s: webadres, E-mail, omschrijving van uw zaak, foto’s, contactpersoon, openingsuren, koppeling merken en producten en mogelijkheid acties en vacatures toe te voegen.

De startversie is nederlandstalig. Binnenkort komt er trouwens ook een engelstalige versie onder de naam www.busybruges.com

Het project wordt op 20 juni op ruime schaal aangekondigd naar de consument via een persconferentie op het stadhuis. Controleer in ieder geval vandaag nog uw gratis vermelding en de toewijzing aan sectoren.

Wij hopen op deze wijze samen met u ons steentje bij te dragen tot de lokale, regionale en internationale promotie van het ruime en kwalitatieve winkel- en horeca aanbod uit onze mooie stad.

Met vriendelijke groeten,

René De Molder
Zaakvoerder DM&P
Projectleider Bezig Brugge.

Bezig Brugge wordt gerealiseerd door het bedrijf De Molder & Partners (DM&P) gevestigd in de Blankenbergse Steenweg 161 te Brugge.
Tel 050 45 17 40
E-mail: rdemolder@dmenp.be